Rederij Doeksen

Rederij Doeksen houdt zich sinds 1923 bezig met passagiersvervoer over de Waddenzee naar de eilanden Terschelling en Vlieland. De rederij heeft ruim 130 medewerkers en beschikt over een moderne vloot van vijf schepen, waaronder de snelle Tiger en Koegelwieck.

Rederij Doeksen verzorgt op basis van een regelmatige dienstregeling een betrouwbare, veilige en comfortabele veerdienst. Ook houdt Rederij Doeksen zich voortdurend bezig met het ontwikkelen van processen en technologieën die de service verbeteren.

Rabobank Leeuwarden - Noordwest Friesland

Als bank houden wij ons niet alleen bezig met bankzaken. Wij staan ook graag midden in de samenleving. We doen dat door te participeren in mooie regionale initiatieven zoals de Berenloop. En laten daarmee zien dat we de jeugd, vitaliteit, beweging en gezondheid belangrijk vinden. Wij geloven dat je samen meer bereikt dan alleen. Daarom staat Rabobank niet alleen aan de finish bij succes, maar zijn we er al bij de start’. Een aandeel in elkaar!

Jumbo

Jumbo Terschelling Formerum bevindt zich centraal op het midden van het eiland, naast de authentieke dorpsmolen. Wij zijn reuze trots op de winkel. De prachtige verspleinen bieden heerlijke groente, fruit, vers gesneden vlees en kaas en vers brood uit onze eigen ambachtelijke bakkerij. Ook is er een slijterij aanwezig.

Onze gastvrije en deskundige medewerkers staan klaar om jou te verwelkomen in onze winkel. Parkeren is gratis!

Spar Berghuis

Naast een breed assortiment, waarin ons eigen Sparmerk een prominente plaats heeft, beschikken wij ook over extra service en diensten. Service en diensten die het nét weer even aantrekkelijker maken om bij de Spar te komen winkelen. En uiteraard van de uitstekende kwaliteit die u van ons gewend bent.

WestCord Hotels

Graag stellen wij WestCord Hotels aan u voor. Het begon allemaal in 1968, toen ons eerste hotel, Hotel de Wadden, op het eiland Vlieland zijn deuren opende. In de loop van de tijd volgden er meer hotels. Niet alleen op de andere Waddeneilanden Terschelling en Ameland, maar ook in de steden Leeuwarden, Amsterdam, Delft en Rotterdam.

Gemeente Terschelling

Terschelling is het middelste Nederlandse Waddeneiland. Sinds eeuwen heeft de mens de ligging van Terschelling benut. In vroegere dagen beschutte de Dellewalbaai de vissers- en handelsschepen tegen storm en slecht weer. Tegenwoordig weten duizenden watertoeristen zich veilig in de prachtige passantenhaven. Ook het eiland zelf met zijn unieke sfeer, natuur en landschap is erg in trek bij toeristen. Daarmee zijn de drie belangrijke pijlers van het eiland genoemd: de zee, het toerisme en de natuur.

Provincie Fryslân

Via het Iepen Mienskipsfûns stelt provincie Fryslân geld beschikbaar om projecten van inwoners verder te helpen. Projecten die bijdragen aan de leefbaarheid van een wijk, dorp of eiland kunnen in aanmerkingen komen voor de subsidie. Denk aan projecten op het gebied van cultuur, duurzame dorpen en cultuurhistorie en landschap. Het gaat om ideeën die de leefomgeving laten bruisen en bouwen aan de toekomst van Fryslân. 

 

Staatsbosbeheer

Recreatie is op Terschelling minstens zo belangrijk als natuur. Staatsbosbeheer zorgt er met een scala aan voorzieningen voor dat alle eilandbezoekers – ieder op zijn/haar eigen wijze – kunnen genieten van natuur en landschap.

Anita Sportbeha's

De hoogwaardige en functionele sportbeha’s van Anita Active beloven dat ze hun vorm behouden en dat doen ze ook, ongeacht of ze worden gebruikt tijdens fitness, squash, of tijdens het hardlopen. Zo behouden ook uw borsten een mooie vorm!

Uitgebreide draagtests garanderen een uitstekende pasvorm en optimale steun bij alle sportsoorten. Van cup AA t/m K!

Runpoint Leeuwarden

Waar ga jij voor, wat beweegt jou? Bij Runpoint horen we graag wie keer op keer de veters van zijn sportschoenen strikt en waarom. Want jouw doel, daar gaan we voor, met onze kennis, collectie en advies. Runpoint, waar jij voor gaat!

Welkom op West

West-Terschelling, het grootste dorp van Terschelling. Daar waar je aankomt met de boot is veel te beleven!

Barning

Barning Rental is één van de drie disciplines waar Barning op rust. Wij zijn gespecialiseerd in de verhuur van communicatienetwerken tijdens evenementen en beschikken over de meest moderne apparatuur. Barning onderscheidt zich door de professionele service en begeleiding die zij biedt. Bij grote evenementen leiden zij al het communicatieverkeer in goede banen en garanderen zo dat alles zo goed en veilig mogelijk verloopt. Een keuze voor Barning is een keuze voor kwaliteit en service in tijdelijke en permanente communicatieoplossingen, al ruim dertig jaar lang.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp

Partners en sponsoren

Een evenement van

Organisatiegegevens

Wedstrijdsecretariaat

© Stichting evenementen Terschelling