Nog een paar dagen en het is zo ver: de 9e Kleintje Berenloop. Wij hebben er heel veel zin in, en jullie vast ook!

Hierbij de laatste informatie voordat je komende zaterdag van start kun gaan.

Startnummers
De startnummers van deelnemers met een adres in Nederland zijn inmiddels allemaal via de post verstuurd. De deelnemers met een adres buiten Nederland kunnen hun startnummer afhalen bij het wedstrijdsecretariaat op het sportveld. Eventuele wijzigingen voor de 5 en 10 km zijn nog mogelijk tot een kwartier voor de start in de tent op het sportveld.

Contactinformatie
Een dringend advies: vul achterop je startnummer de contactinformatie in. Dat maakt het voor hulpverleners een stuk eenvoudiger om, mocht er wat aan de hand zijn, familie en/of vrienden te bereiken. Het is verplicht om het startnummer duidelijk zichtbaar aan de voorzijde (en niet achterop) te dragen. Zo ben je voor de vrijwilligers en de wedstrijdleiding herkenbaar als deelnemer en weet ook de speaker bij de finish wie je bent.

Afhalen T-shirts
Heb je een T-shirt besteld, dan kun je dat van te voren al afhalen. Je kunt hiervoor op vrijdag tussen 15.30 en 17.00 uur terecht in dorpshuis Ons Huis (Torenstraat 42, West). Hiervoor zit een apart label aan je startnummer. Op zaterdag kun je je T-shirt vanaf 9.00 uur afhalen op het sportveld, nabij de start/finish.

Merchandise
Natuurlijk is er dit jaar ook weer een merchandise-winkel. Dit jaar op een nieuwe locatie: in de Veerterminal van Rederij Doeksen op de haven van West. Je vindt er allerlei leuke Berenloop-spullen, dus loop vooral even binnen! De openingstijden zijn op vrijdag van 13.00 tot 18.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur.

Runpoint en ON Running
Op zaterdag 5 november staat Runpoint Leeuwarden de hele dag met een stand aan de voet van de Brandaris. Traditioneel vind je er allemaal mooie aanbiedingen van schoenen, accessoires en sportvoeding. Ook het Zwitserse merk ON Running is dit jaar aanwezig met een stand. Je kunt ter plekke deze schoenen testen en alles te weten komen over dit mooie merk. Wellicht heb je er wel eens over gehoord, maar zo’n schoen nog nooit geprobeerd. Dan is dit je kans!

Omkleedruimte
Je kunt je omkleden in de aluminium tent op het sportveld. Hier kun je ook je tas achterlaten als je gaat lopen. Let op: het achterlaten van de tas is voor eigen risico, laat er dus geen waardevolle spullen in zitten.

Groen
Als organisatie doen we ons best om het evenement zo groen mogelijk te houden. Zo wordt vrijwel alles hergebruikt zijn onze bekers biologisch afbreekbaar. We vragen ook jullie medewerking om het evenement groen te houden en het eiland schoon. Laat bijvoorbeeld de verpakkingen van repen, gels etc. onderweg niet zomaar vallen, maar neem ze mee. Je loopt immers door een natuurgebied! Nieuw dit jaar is de mogelijkheid om na afloop van de wedstrijd je startnummer in te leveren in speciale verzamelcontainers. De startnummers worden vervolgens gerecycled en belanden niet (met chip) in het ‘gewone’ afval.

Fietsparkeerplaats
Je kunt je fiets parkeren op een deel van het oude voetbalveld achter Aparthotel Boschrijck aan de Sportlaan op West. Er is een extra parkeerplaats gecreëerd voor de fietsen van de toeschouwers.

Routes
De routes kun je vinden op afstandmeten.nl:
5 kilometer: https://www.afstandmeten.nl/index.php?id=1426790
10 kilometer: https://www.afstandmeten.nl/index.php?id=1426787

En ten slotte: volgend jaar wordt de Berenloop georganiseerd in het weekend van 4 en 5 november 2023.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp

Partners en sponsoren

Een evenement van

Organisatiegegevens

Wedstrijdsecretariaat

© Stichting Evenementen Terschelling