Gaat de Berenloop door of niet?

Inmiddels is het begin juni en is op Terschelling de zomer al begonnen, zo lijkt het. Normaliter zouden we nu al zijn begonnen met alle voorbereidingen voor de Berenloop en zou de inschrijving al zijn gestart. Maar helaas is er nog steeds veel onzeker rond het organiseren van evenementen en is het daarom onduidelijk of we over vijf maanden de Berenloop kunnen organiseren.

Wel zijn we als organisatie druk bezig om te kijken hoe we de Berenloop toch door kunnen laten gaan, zij het wellicht in een andere vorm dan anders. Hoe dat er precies uit gaat zien? Dat hangt er helemaal van af wat er tegen die tijd mogelijk is.

We zullen jullie uiterlijk 1 juli a.s. hierover nader informeren. Maar mocht er al eerder iets bekend of besloten zijn, dan zullen we jullie dat natuurlijk eerder laten weten.

Blijf in tussentijd vooral lekker hardlopen, ook al is het niet duidelijk of je binnenkort weer aan een wedstrijd kunt meedoen. Want juist nu is het van groot belang om fit en gezond te blijven. En heb je plannen om binnenkort naar Terschelling te komen: je bent van harte welkom!