Virtuele Berenloop /

Helaas, de gewone Berenloop kan dit jaar niet doorgaan. Ontzettend jammer, maar het is gezien de huidige ontwikkelingen en onzekerheid onvermijdelijk.

Natuurlijk zijn we niet bij de pakken neer gaan zitten. We hebben de Virtuele Berenloop bedacht: loop één van de vier Berenloop-afstanden waar en wanneer je wilt, dat wil zeggen: zo lang het maar binnen de periode 30 oktober tot en met 30 november 2020 is. Download hiervoor de speciale Virtuele Berenloop-app in de App Store of Google Play en schrijf je in!

De medaille wordt na afloop opgestuurd. Op die manier hopen we je toch een beetje de Berenloop-beleving te geven! Meedoen kost €7,50.

Kijk voor alle verdere informatie op deelnemersinformatie.

Heb je daarna nog vragen of is iets niet duidelijk, dan kun je mailen naar info@terschellingevenementen.nl.

Houd ook onze Facebook en Instagram-pagina in de gaten voor het laatste nieuws. En kijk natuurlijk vanaf 30 oktober naar de uitslagen! Deze zullen tot en met 30 november telkens aangevuld worden met de laatste resultaten.

Heel veel succes tijdens jouw Virtuele Berenloop! En deel vooral jouw ervaringen op de sociale media met hashtag #Berenloop2020.

En ten slotte: houd je aan de geldende RIVM-regels en ga (maar dat spreekt natuurlijk vanzelf) niet op pad met een (te grote) groep. Blijf gezond!

Recent Nieuws

 VVV

VVV31.10.2020

 Download een startnummer!

Download een startnummer!29.10.2020

 Virtuele Berenloop

Virtuele Berenloop22.10.2020

Volg ons

Sponsoren