Virtuele Berenloop /

Helaas, de gewone Berenloop kan dit jaar niet doorgaan. Ontzettend jammer, maar het is gezien de huidige ontwikkelingen en onzekerheid onvermijdelijk.

Natuurlijk zijn we niet bij de pakken neer gaan zitten. We hebben de Virtuele Berenloop bedacht: loop één van de vier Berenloop-afstanden waar en wanneer je wilt, dat wil zeggen: zo lang het maar binnen de periode 30 oktober tot en met 30 november 2020 is. Download hiervoor de speciale Virtuele Berenloop-app in de App Store of Google Play en schrijf je in!

Ben je op Terschelling wanneer je jouw afstand van de Berenloop loopt, dan kun je vooraf een leuke goodiebag afhalen bij de VVV Terschelling op het Havenplein. Na afloop kun je hier ook je welverdiende medaille ophalen.

Ben je niet op Terschelling, maar loop je je Berenloop-afstand aan de wal, dan wordt de medaille na afloop opgestuurd. Op die manier hopen we je toch een beetje de Berenloop-beleving te geven!

Meedoen kost €7,50, ongeacht of je op Terschelling meedoet of aan de wal.

Kijk voor alle verdere informatie op deelnemersinformatie.

Heb je daarna nog vragen of is iets niet duidelijk, dan kun je mailen naar info@terschellingevenementen.nl.

Houd natuurlijk ook onze Facebook en Instagram-pagina in de gaten voor het laatste nieuws.

Heel veel succes tijdens jouw Virtuele Berenloop! En deel vooral jouw ervaringen op de sociale media met hashtag #Berenloop2020.

En ten slotte: houd je aan de geldende RIVM-regels en ga (maar dat spreekt natuurlijk vanzelf) niet op pad met een (te grote) groep. Blijf gezond!

Recent Nieuws

 Virtuele Berenloop

Virtuele Berenloop22.10.2020

 Geen Berenloop in 2020

Geen Berenloop in 202001.09.2020

 FAQ

FAQ01.09.2020

Volg ons

Sponsoren